Deze vulploegleider was één jaar geleden nog vakkenvuller.

Vind de bijbaan die bij jou past!

Een baan die wérkt naast het leren.

Misschien merk je het als je al wel eens boodschappen bij ons doet: Jumbo is een fijn bedrijf om voor te werken. Met een goede sfeer en met leuke, betrokken collega’s die er samen de schouders onder zetten. En die zomaar je vrienden kunnen worden.

Of je nu scholier bent, student óf gewoon op zoek naar een flexibele bijbaan (tot 15 uur per week), bij Jumbo kun je lekker bijverdienen. Als hulpkracht bij Jumbo overtref je samen met je collega’s telkens weer de verwachtingen van onze klanten. Of je nu vakken vult of op de afdeling Vers, DKW (droge kruidenierswaren) of Kassa werkt: je zorgt dat iedereen snel, goed en met een glimlach wordt geholpen.

Wil je in de Supermarkt, Foodmarkt of in Logistiek werken? Jij hoeft alleen je voorkeuren in te vullen, dan vinden wij hier de best passende bijbaan voor jou. Op basis van jouw locatie, interesse en beschikbaarheid laten we de matchende vacatures aan je zien. Zo kun jij meteen solliciteren!

We kijken uit naar jouw sollicitatie!

 • Waar wil je werken?

  Een bijbaan in de buurt is natuurlijk het meest ideaal. Wat is je woonplaats?

  Jouw adres gegevens

  Hoe ver ben je bereid te reizen?

 • Naar wat voor functie ben je op zoek?

  Wil je in de Jumbo Supermarkt, Foodmarkt of Logistiek werken?

  Ben je minimaal 15 jaar of ouder?

  Volgens de arbeidstijdenwet dien je voor het werken in een supermarkt minimaal 15 jaar oud te zijn. Bevestig hieronder je leeftijd.

  Waar wil je werken?

 • Wat is je beschikbaarheid?

  Het is voor ons heel handig als we weten hoeveel uur we op je kunnen rekenen!

  Ben je in ieder geval beschikbaar op zaterdag?

  Voor de logistieke bijbanen zoeken we kandidaten die altijd beschikbaar zijn op zaterdag. Als dit voor jou niet het geval is, kunnen we jouw sollicitatie helaas niet verder behandelen.

  Hoeveel uur ben je beschikbaar per week?

  Wij bieden bijbanen voor maximaal 15 uur per week.

             

Gebruik van jouw locatie

Jouw locatie kan momenteel niet met ons gedeeld worden. Om deze automatisch op te halen, kun je deling toestaan in je browser-instellingen.

Scroll omhoog