• Waar wil je werken?

  Een bijbaan in de buurt is natuurlijk het meest ideaal. Wat is je woonplaats?

  Jouw adres gegevens

  Hoe ver ben je bereid te reizen?

 • Naar wat voor functie ben je op zoek?

  Wil je in de Jumbo Supermarkt, Foodmarkt of Logistiek werken?

  Ben je minimaal 15 jaar of ouder?

  Volgens de arbeidstijdenwet dien je voor het werken in een supermarkt minimaal 15 jaar oud te zijn. Bevestig hieronder je leeftijd.

  Waar wil je werken?

 • Wat is je beschikbaarheid?

  Het is voor ons heel handig als we weten hoeveel uur we op je kunnen rekenen!

  Ben je in ieder geval beschikbaar op zaterdag?

  Voor de logistieke bijbanen zoeken we kandidaten die altijd beschikbaar zijn op zaterdag. Als dit voor jou niet het geval is, kunnen we jouw sollicitatie helaas niet verder behandelen.

  Hoeveel uur ben je beschikbaar per week?

  Wij bieden bijbanen voor maximaal 15 uur per week.

Vind de bijbaan die bij jou past!

Scholier, student óf gewoon op zoek naar een flexibele bijbaan (tot 15 uur per week)? Bij Jumbo kun je lekker bijverdienen. Met een goede sfeer en leuke, betrokken collega’s die er samen de schouders onder zetten. En die zomaar je vrienden kunnen worden.

Of je zorgt voor een super strak schap als vakkenvuller, of met een glimlach de klanten helpt bij de kassa of je dagelijkse work-out hebt in ons magazijn…. je hebt zo je vakantie bij elkaar verdiend, met een bijbaan bij Jumbo.

Wil je in de Supermarkt, Foodmarkt of in Logistiek werken? Maak je keuze en solliciteer op een bijbaan bij jou in de buurt.

Gebruik van jouw locatie

Jouw locatie kan momenteel niet met ons gedeeld worden. Om deze automatisch op te halen, kun je deling toestaan in je browser-instellingen.

Scroll omhoog