Zoek een bijpassende vacature

Kantoor

Bij Jumbo Online maak jij de unieke Jumbo formule ook tot een omnichannel beleving. Thuis, onderweg of op kantoor, waar dan ook, 24 uur per dag. Dit is de toekomst die jij mede wil bepalen. Samen met het team en natuurlijk de consument kan jij bedenken en toetsen waar de klant behoefte aan heeft en dit vervolgens concretiseren. Ben jij zo iemand? Dan zoeken we jou.

Jumbo heeft gekozen voor een omnichannel strategie en is de snelst groeiende speler op het gebied van online verkoop van boodschappen en het uitrollen van ophaalpunten en thuisbezorging. We zijn niet de eerste speler in de online supermarktbranche, maar inmiddels zijn we marktleider in het aantal pick-up-points, hebben we de beste supermarkt app en is het onze ambitie om online marktleider te worden. Hiervan gaat de klant uiteindelijk het meest profiteren, want deze staat centraal bij Jumbo.

Gerelateerde vacatures

Maak een job-alert aan

Wil je graag bij Jumbo werken?

Maak dan een job-alert aan. Je krijgt automatisch bericht als we een vacature voor je hebben!
Leven van de klant leuker maken

Bij Jumbo Online maken we de unieke Jumbo Formule ook digitaal beschikbaar. Met www.jumbo.com en verschillende apps brengen we Jumbo digitaal naar de klant toe. Thuis, onderweg, in de winkel, waar dan ook. 24 uur per dag. Zo maken we het leven van de klant leuker en makkelijker. Digitaal inspiratie opdoen en informatie opzoeken: Jumbo Online maakt het mogelijk. Net als online boodschappen bestellen. In ons online magazijn (e-fulfilment center) in Den Bosch verzamelen we de online bestelde boodschappen. De klant haalt ze op bij een Pick Up Point in een Jumbo Supermarkt of bij een Pick Up Point op een andere locatie. Of nog makkelijker, de klant krijgt ze thuisbezorgd. Als ze dat willen zelfs tot in de keuken.
Dat is het heden, en wat biedt de toekomst? Wil jij die mede bepalen? Kun jij dingen bedenken waar de klant op zit te wachten, terwijl hij dat zelf nog niet eens weet? Laat het ons weten.

Kantoor

Scroll omhoog