Online

Jumbo wil lekker en gezond eten makkelijk bereikbaar maken voor iedereen. Met onze omnichannel-strategie zorgen we ervoor dat klanten via verschillende kanalen bij Jumbo boodschappen kunnen doen. Met Jumbo Online bieden we - via onze Pick Up Points en de Jumbo Bezorgservice - net als in onze winkels de beste service, het breedste assortiment en de laagste prijs. Elke dag maken we online boodschappen bestellen op Jumbo.com en via de Jumbo app makkelijker en sneller. En daar hebben we jou bij nodig. We zijn hard op zoek naar digitale talenten, software ontwikkelaars, online marketing pro’s en hulpkrachten voor ons Magazijn Online. Groei met ons mee en maak Jumbo de nummer 1 Online retailer van Nederland!   
Bekijk de Online vacatures

Afdelingen binnen “Online”

Uitgelichte vacatures

Wat zeggen jouw collega's

  • " “Bij Jumbo werk je samen met veel verschillende collega’s; scrummasters, testmanagers, productowners, analisten en informatiemanager. Daar leer je van en het inspireert. Door ruimte voor creativiteit en kwaliteit, kan ik al mijn inspiratie vertalen naar online solutions voor de klant.”
    Yassine elOuazzani - Front-End Developer
    " “Samen met een leuk, jong en ambitieus team werk je aan de toekomst van Jumbo. Dit uit zich in een open, positieve en gezellige werksfeer. Jumbo heeft de ambitie om marktleider te worden waardoor Online focus heeft vanuit het hele bedrijf.”
    Nadesh van Gorp - Shopmanager Online

    Scroll omhoog