Terug naar Online

E-Fulfilment Center

De boodschappen doen voor héél Nederland. Niet in één van onze winkels, maar in ons online magazijn, het e-fulfilment center: het kloppend hart van al onze online bestellingen en daarmee de grootste Jumbo winkel van het land. Want hier vullen we elke krat boodschappen die wordt bezorgd bij onze klanten of bij één van de Pick Up Points wordt opgehaald. Het aantal online bestellingen groeit in sneltreinvaart. In het e-fulfilmentcenter regelen we alles rondom die online bestellingen. Zodat onze klanten altijd en overal op ons kunnen rekenen. Jumbo’s ambitie? De beste van Nederland zijn op het gebied van online boodschappen doen. Het online magazijn is dan ook een ambitieuze en snelgroeiende werkplek binnen de organisatie waar we er hard aan werken om die ambitie waar te maken. Het e-fulfilment center is een als winkel ingericht magazijn van 36.000m2 groot. We zorgen ervoor dat de online bestellingen op tijd en compleet op transport naar onze klanten gaan. En als je denkt elke dag dat het nóg beter kan, dan willen we jou als nieuwe collega.

Alle E-Fulfilment Center vacatures

De boodschappen voor hééééééééél Nederland

Elke dag weer groeit het aantal bestellingen van klanten die via Jumbo.com of de Jumbo app hun boodschappen bestellen. Dat moet ook, want Jumbo wil de beste van Nederland zijn op het gebied van online boodschappen doen. Zodat klanten altijd en overal op ons kunnen rekenen, 24 uur per dag, 7 dagen in de week.

Het e-fulfilment center in Den Bosch is dé plek waar het gebeurt: in dit logistieke centrum regelen we alles rondom de online bestellingen. Hier verzorgen onze medewerkers de boodschappen voor héél Nederland en hier werken we er samen aan om onze ambities waar te maken!

Scroll omhoog