Kom jij boodschappen doen voor hééééééééél Nederland?

‘Boodschappen doen voor 15 klanten tegelijk… Als jij denkt dat dat beter kan…’

Steeds meer klanten doen online boodschappen. In het Jumbo Online Magazijn (e-fulfilment center) in Den Bosch verzamelen de medewerkers online bestellingen die boodschappen voor ze.

Het aantal online bestellingen groeit in sneltreinvaart. In het Jumbo Online Magazijn regelen we alles rondom die online bestellingen. Zodat onze klanten altijd en overal op ons kunnen rekenen. Jumbo’s ambitie? De beste van Nederland zijn op het gebied van online boodschappen doen. Het is dan ook een ambitieuze en snelgroeiende werkplek binnen de organisatie waar we er hard aan werken om die ambitie waar te maken.

Wat ga je doen? Boodschappen, maar dan voor bijna 15 verschillende klanten tegelijkertijd. Het e-fulfilment center is een als winkel ingericht magazijn van 36.000m2 groot. Je verzet zonder moeite veel werk en zorgt dat de bestellingen op tijd en compleet op transport naar onze klanten gaan. En je denkt elke dag dat het nóg beter kan. Ben jij zo iemand? Dan willen we jou als nieuwe collega.

Als ‘Personal Shopper’ (medewerker online bestellingen) doe je werk dat varieert van licht tot zwaar. Ook de temperatuur van de werkomgeving verschilt per afdeling. Je wordt ingezet op de afdeling die het beste bij jou past. Bij Jumbo ben je onderdeel van een ambitieus en ondernemend familiebedrijf dat de klant altijd centraal stelt.

We zijn op zoek naar medewerkers online bestellingen die parttime én fulltime op onregelmatige tijden beschikbaar zijn.

Kijk bij de vacatures onderaan deze pagina voor meer informatie over wat wij van jou vragen.

 

 

  • Of deel op:

Logistiek Planner Online

  • Den Bosch
  • Fulltime
  • 32 - 40 uur / 36 uur / 40 uur
  • Junior(< 4 jaar) / Medior(4-6 jaar)

Scroll omhoog